Angelica gav sovmorgon<3

Jag klagar inte. Att min klocka ringer 05:20, mån-fre, är självvalt. Jag och Janne tog ett gemensamt beslut om att jag skulle hjälpa till. Vi tyckte båda att det kändes tufft att lillkotten Enya skulle väckas 05:30 för att börja förskolan 06:30 då mamma Charlotta börjar jobba 06:45. Jag åker dit, Enya kan vakna av sig själv, vi går till förskolan till 09.

Igår hade jag tur att ha inbokat Tova på Naprapatlandslaget, extra tur då jag drog på mig ett ryggskott  när jag krälade runt på alla fyra och skulle vara ball inför kottarna. Charlotta kom efter jobbet och vikade som barnvakt till Alvar. Tova är riktigt duktig och rättade till mitt bäcken som lagt sig på sniskan och huggandet i ryggen lättade oerhört och den bortdomnade skinkan åter väcktes till liv.

Det är inte så att jag skulle ”sjukskriva” mig från Enya-mornarna för ettryggskott så länge jag kan gå.

När Angelica och Jens var här igen så frågade Angelica om jag skulle till Enya på morgonen efter. Angelica erbjöd sig stt gå hem till Enya på morgonen och ta hand om henne så fick jag vila, hon tyckte att jag haft även Alvar mycket och båda samtidigt ett par dagar. Jag tackade ja till den höggravida dottern, sådan är jag.

Imorse ringde Jannes mobil 07:45. Det var Angelica och Enya som ville FaceTime.

Angelica: Sov du?

– Ja!

– Oj! Sover mamma också?

– Ja!

– Vi tänkte att dig kan vi FaceTime med! Trodde du var på kontoret!

– Jobbar hemifrån idag!

– Förlåt!

– Gör inget! Jag ska strax upp och jobba!

Jag tyckte detta var fruktansvärt roligt, att Angelica som gav mamma sovmorgon ringer Janne så jag vaknar. Det är humor det:) Angelica tänkte helt rätt. Janne brukar ringa kottarna varje morgon då han kommit till kontoret och det brukar vara vid 07:30- 07:45 så då kunde dom ju ringa istället.

Jag ringde sedan upp och då hade dom hunnit hem till Alvar och Jens. De gick över dit efter att Alvar vaknat. Där var det full fart och Enya snurrade och vart så yr att jag och Angelica skrattade så vi grät. Enya skrattar själv så därför kunde vi skratta med henne;)

  
  
  
  
Jag fick några fina bilder av Angelica då hon och Jens tagit barnen och gått till Färsna gård för att titta på djuren.

  
  
  
  
  
  
På eftermiddagen åkte jag till Alvar sedan jag beställt linnebodys och T-shirt bodys i den större storleken han nu behöver och ett par pyjamaser. Pappa Jens busade med sin lilla kotte.

  

Senare på eftermiddagen kom Enya och hälsade på. Janne hade gjort smoothie och bjöd fröken på.

  
Jag bjöd på lite chips till fredagsmys. Det var uppskattat.

  
Tack Angelica för mammas kottlediga dag!!! Mamma kände på förmiddagen att det var skönt stt sova längre:) Sedan hann jag göra saker här hemma, det kändes också skönt. <3<3

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *