Amazing great

Nog för jag fattade att detta jag ställts inför är bra men det var i natt då jag läste, kollade mm. som hela poletten trillade ner.

Orden  Amazing great är på repit i min skalle, jag kan inte sova, knappt andas för jag är så exalterad!
Var tvungen att sätta mig och skriva ner det som for i skallen för det var ett virrvarv och det kommer bara mer hela tiden.

Väntar på att världen ska vakna så jag får dela med mig mera än vad jag gjorde i går och jag känner mig som ett barn som kommer inspringandes med häftig andning och ska berätta något och så blir historien osammanhängande för att det är så mycket som vill ut ur munnen.

Jag bubblar, kokar snart över och som en FB vän sa med glimten i ögat när vi chattade väldigt arla morgon:  Koka inte över bara, topplocket kan gå om man har otur!
Skulle jag sätta mig i en balja med vatten nu skulle jag automatiskt få ett bubbelbadkar:)


Jag skulle behöva varva ner en smula, får ta en yogaövning och andas ett slag:)

Vill väcka upp alla i huset nu för att bara prata, spruta ut ord och trots att jag pratar så lååångsamt i vanliga fart är jag säker på att jag nu låter som en sportreporter.

De som var med mig i livet då jag skulle ”lära” mig svära och börja släppa på präktigheten vet vilken betydelse orden jag nu säger har i styrka: Fucking j-la skit!
Woohoo!

Vill du hänga med i mitt flöde? Bara att haka fast vid mig:)

Vi hörs!

En reaktion på “Amazing great

  1. Om du blir så orolig i magen kanske du ska äta något mindre gasframkallande så borde det gå bra i badet.
    Du ha jobbat bra på träningarna nu i veckan och går stadigt framåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *