Åker i väggen varje morgon

Det är precis vad jag gör, åker in i väggen som en katapult.
Det är när den här korsetten ska på. Då tas det i för kung och fosterland för att få den runt mig. Jag orkar inte håla emot utan flyger tvärs genom rummet och in i väggen. Fortsätter det här så får jag snart gipsa om väggarna eller se det som en ny ingång till sovrummet.

Efter att den kommit på plats är det dags för mig att snabbt ta mig utanför huset.
För den här korsetten har en viss biverkan. Jag börjar prutta hejdlöst.
Idag var det en bra dag att gå ut och släppa väder. Idag var det ingen risk att grannarna skulle höra smatterbandet mellan mina skinkor då det blåser kraftigt. Hörde att det på havet blåser 17.5sek/m.
Annars har jag funderat på att dölja de här pruttandet för grannarna med hjälp av en knallpulverpistol.
Jag skulle ju kunna leka krig varje morgon i trädgården. Ligga och åla på marken med min pistol och ha en cowboyhatt på skallen. Ett hölster måste jag ju också ha.
Om jag gör det så finns det ju ingen misstanke om att jag är ute och korsett-pruttar. Det är ju bara att skjuta med pistolen samtidigt som jag släpper väder.

Men satanigatan så smal jag blir av korsetten, riktigt slim faktiskt.

bild (1)

 

Nu kanske korsetten inte är den sexigaste på jorden om man nu inte går i gång på sunkigt hudfärgat och kardborreband, vad vet jag.

Vilken bra ”diet” det är. Annars då jag har mina shorts på mig så har jag ett visst överhäng över linningen i form av bukfettma, lite fint dallrigt som skumpar utanför då jag går, som en aladåb. Men i korsetten tappar jag flera centimeter på ett drag.

bild (6)

 

Så nu går jag på dagarna och känner mig så smal och läcker som en ungdom.
Men den känslan försvinner då jag passerar en spegel och ska spegla min smala midja.
För någonstans ska ju överhänget ta vägen, det går ju inte att baka in allt i korsetten för det är ju ingen calzone. Så ovanför korsettkanten hänger det över och det ser ut som pizzadeg, lös pizzadeg.

bild (2)

 

Oj, nu vart jag så hungrig och vansinnigt sugen på en pizza!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *