Agge vann!!!

Grattis Agge!!!! Trumpeter och fanfarer till Dig!

Agge som är min kompis var först med det rätta svaret och vann tävlingen! Ja Agge var den enda som svarade faktiskt.

Igår såg Agge på FB att hon vunnit tävlingen efter att jag skrivit så här:
Grattis Agge! Du har vunnit en fin hösttavla!<3
den 11 oktober kl. 23:09 · Gilla

Hon skrev följande:
hehe, har ett tränat ”hög-sökar-öga”, tar dock gärna en kopp fint kaffe nästa gång vi ses. Alstret får du gärna skänka till välgörenhet:) wink
för 15 timmar sedan · Sluta gilla · 1

Jag:
Okej då, kaffe blir fint! Jag som har varit ute hela dagen i regnet och blivit dyngsur ända in till trosorna och letat fin fina exemplar av höstlöv till din tavla Agge;)) 
Hum, undrar till vilket välgörande ändamål jag ska skänka tavlan till??;)
Kram❤
för 14 timmar sedan via mobil · Gilla

Agge, jag vill bara visa vad du missade att hänga upp på väggen där hemma och jag hoppas att du nu inte gråter ihjäl dig över vad du tackade nej till!

Här kommer min tavla som jag kallar: ”Älskade” höst

Jag själv blir så ”lycklig då jag ser Plopp-pappret ligga i det vissna gräset, pappret lyser ju upp hela höstgräset.
Se hur dom maskätna äpplena pryder marken och de få äpplena som klamrar sig fast i grenarna i hopp om att slippa ramla ner och dö.
Se dom kala nyponkvistarna med hängande klipulver-nypon på. Minnas varm nyponsoppa med en klick grädde i (hulk hulk). Eller tänka på en het kopp nyponte som jag häller i en skvätt mjölk i och se hur te:t blir som riktigt levande då sörjan skär sig.
Löven gör mig också ”glad”, så fint att tänka på att de halvruttna bladen snart har fullt i daggmaskar i sig som hjälper till och begraver löven i jorden.
Alla tallkottar gör ju hundpromenaderna lite livligare och många gånger blir det ett gymnastikpass av det hela då jag som får en kotte under foten och rullar iväg på den. Både armar och ben får röra på sig i ett vilt flaxande, det är ”fint” med vardagsmotion.
Redbull- burken gör att ljuset reflekteras från tavlan, det är också fint. Den hade du inte kunnat panta Agge för den var platt som en pannkaka;)

Du hade också fått fler husdjur i och med tavlan Agge! Hela mitt köksgolv vimlade av alla de småkryp efter mitt kreativa arbete med tavlan och jag såg att det kröp en del på tavlan också;)

Nej nu måste jag sätta mig och ringa runt till olika välgörenhetsorganisationer och göra en deal på tavlan!

Vi hörs!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *