Agge, finns hon!

Ibland skriver jag om min käre vän Agge. Jag har aldrig lagt upp ett kort här och skrivit, här är Agge. Hon har skymtas på ett par kort.
Fast du vet ju inte om jag talar sanning då jag ej har visat upp min vän. kanske är jag som den där Alfons Åberg som har en låtsats vän, vem vet.

Jag börjar själv verkligen tvivla på att Agge finns i verkligheten eller om hon finns i min fantasi.
För kolla in här så fattar du. Agge fixade en motionscykel till mig gratis. Åkte och hämtade den och pulade ner den i sitt förråd. Här var det meningen att jag skulle hämta den. Då vart jag utan bil och sedan fick jag ju en bil men inte en kombi så jag kunde få med den hem.
Sedan skrev jag ju att jag behövde nya underlakan och om någon skulle till IKEA så kunde den hojta till.
Det är här mitt tvivel kommer om Agge verkligen finns i verkligheten.
Vet du vad Agge gör? Nej det är klart du inte vet. Jo Agge åker till IKEA och handlar underlakan till mig utan att behöva något själv. Innan IKEA så har Agge burit upp cykeln själv ur förådet och stoppat den och sin älskade hund i bilen. Efter IKEA så åker hon alla dessa mil till mig i Norrtälje!!!
Du fattar! jag får ståpäls när jag nu sitter och skriver för all vänlighet Agge sprutar omkring sig. För vilken levande varelse åker till IKEA en löningshelg för att handla två underlakan, två örngott och en barnmobil? Ingen förutom Agge! Sedan sätter sig och kör alla dessa mil till mig, vem gör det? Ingen förutom Agge!

unnamed (19)

 

Det är en ynnest att få ha Agge som vän!
Jag undrar vad jag har gjort för gott i livet för att få ha en sådan vän.
Det Agge gjorde igår hör inte till ovanligheterna. Nej Agge är så här! Agge minns vad människor runt om henne pratat om och stöter Agge på något i livet så fixar och trixar hon till andra.
Fast jag tror mer och mer att Agge är verklig för hur skulle jag annars ha nya underlakan och örngott här hemma och Alvar en mobil ovanför skötbädden i badrummet.
Jag kan ju inte på långa vägar göra allt Agge gör för mig och familjen. Visst får jag lite lite dåligt samvete för det. Där är också en fin egenskap hos Agge för det hon också utstrålar är att jag inte ska känna dåligt samvete. Det skulle tynga mig annars kan jag lova och kännas mer än lite lite.
Jag gillar Agge väldigt mycket! Inte bara för att hon hjälper mig så mycket utan för den person Agge är.

Fast du inte kan få se Agge här så kan du få se hennes fantastiska hund.
Ettan är dryga året gammal och inte så lätt att fota. När man är hund i den åldern så har man inte tid att ställa sig stilla då det är tre andra hundar, minifolk och småfolk i närheten.

Här gick Ettan när skärpan precis stannat

unnamed (29)

Här är en bit av Ettans rygg

unnamed (30)

Här ledsnade Ettan på mig och gick till mer spännande platser

unnamed (26)

Hann inte innan Ettan tog ett sniff i Älvas rumpa

unnamed (31)

 

För att du inte ska missa hur det ser ut då Ettan snusar Älva i bak så tog Ettan det en gång till. Hu får även se Hampus fötter som för dagen ikläddes blåa strumpor med vita prickar och en ljusare blå nyans blå på tå och häl (köpta av svärmor). Charlottas fötter för dagen iklädda svarta strumpor.

unnamed (32)

 

Nu är ju inte jag någon fotograf av något slag. Men med min nya telefon slipper du se de gulnande korten iallfall. Det här kortet vart mitt bästa på Ettan.

unnamed (28)

 

Mina kort gör inte denna hund rättvisa på en fläck. Ettan är så grann och speciell i sin teckning. Hon har vita morrhår längst fram och sedan svarta. Hon har en vit svanstipp och det betyder tur. Det var så kul att se hur Ettans muskler utvecklats, det är ju bara muskler på en sådan här hund. Så snygg och fantastisk personlighet denna fröken har.

Agge!
Tack för all hjälp!

Tack för att du åkte på IKEA till mig! Det kan jag fortfarande inte riktigt fatta för sådant gör ingen verklig varelse. (jag ruskar på huvudet då jag skriver)
Tack för att jag får vara din vän!
Jag tycker så mycket om dig!
Kram <3

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *