Agge är som ett Kinderägg

Igår kom min vän Agge på besök! Med sig hade hon sin vän Öga!
Öga är otroligt vacker och har väldigt vackra ögon!
Öga är lugnet själv

Öga har enormt len och mjuk päls, som sammet!
Jag vart så glad då jag och Öga som vart kompisar den här gången! Hon kom till mig ett flertal gånger då jag satt vid köksbordet. Nu hade jag ju i och för sig gett henne ett antal Trofast att smaska på, men hon kom innan jag började med de lilla partytricket.

Jag fick också sällskap av henne på toaletten då jag behövde tömma blåsan.
Tur att det var en långpink för vi hittade ett sådant skönt ställe på halsen att klia på.

Öga försökte hitta en skön plats att ligga på och testade korgen i köket som är i storlek för en tax så jag hämtade stora korgen i sovrummet som vart perfekt till Öga.

Öga består av muskler. Att klappa henne på bröstkorgen är lite annorlunda mot att klappa taxarna, Kakan eller Jojo. På Öga är det en skåra mellan musklerna, hon har riktiga bröstmuskler.
En väldigt trevlig hund är hon ”lilla” Öga! Hon är enligt Agge inte så stor.

När Agge kom så vart det som julafton. Hon hade med sig bullar.

Till mig delade jag av en halv bit av de stora bullarna för att inte äta så mycket, så jag åt två halvor tillslut.

cocosbollar hade Agge stannat och köpt, mums

Presenter hade Agge med sig till mig.
Så kul då det var en chipspåse som jag sett på en bild på Agges FB då hon var på ett hotell. Den hade Agge sparat till mig och choklad! Fett nice!

Agge jobbar snett över gatan vid Västermalmsgallerian. På samma sida finns en affär som Agge vet att jag gillar den butiken och deras Hot SweetChili-sås.
Agge hade köpt en SweetChili-sås carlic till mig. Det är omtanke det! Ska bli spännande att testa denna med carlic för det har jag inte gjort tidigare, jag gillar vitlök skarpt.

Sedan tyckte Agge att jag borde ansa till mig en aning så hon hade klickat hem en grej jag fick rådet att använda i mitt ansikte. Nu ska äntligen mustaschen ansas!
Jag vart så glad och lovade recensera denna vid tillfälle.

Agge har jag ju känt i massor av år då jag var hennes chef.
Men Agge är som ett Kinderägg, full av överraskningar!
Det är inte bara det att Agge ger mig gåvor då och då, nej Agge har en väldigt fin insida och utsida. Agge är bestämd, väldigt bestämd emellan åt. Men Agge har en empati och ett omhändertagande som det är få som har. Agge tänker på grannar, kompisar, frisören mm. och visar alla omtanke på ett eller annat sätt. Sådana där fina tankar och som är äkta.
Ju mer jag lär känna Agge så överraskar hon mig och jag blir glad över att få ha henne som vän, det är en ynnest.
Igår växte Agge ännu mera i mina ögon och när vi satt och pratade så kände jag starkt att Agge skulle jag kunna ringa när som på dygnet om det var något som t.ex sket sig i mitt liv.  Det är få jag känner att jag skulle kunna göra det med, närmare bestämt så känner jag så med två av minna vänner inkl. Agge.

Tack Agge för igår! Tack Agge för att just jag får vara din vän!
Du gav mig så mycket energi igår att jag somnade (som vanligt) i soffan med ett leende. Jag var fortfarande glad då jag vaknade till i soffan sent igår kväll, annars brukar jag ha mitt dåliga morgonhumör just på kvällarna.
Du är fin du Agge!

Kram <3

Vi hörs!

 

 

En reaktion på “Agge är som ett Kinderägg

  1. Pingback: SnyggLinda! Hur gör du? | coolbettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *