Acaijuicens verkan på mig

Acaijuicen har du sett innan här hos mig och jag har sagt att jag ska förklara för dig senare, nu är det senare skulle jag vilja påstå, sedan få du se vad jag fick uppleva igår kväll, jag var 2:a och 7: a i hela världen:)
Det är en lång historia för en fantastisk historia är sällan kort;)

Acaijuicen, den enda helt ekologiska och den enda kravmärkta på marknaden och den som är helt utan tillsatser som jag dricker.  Från Ekofrukt när du ser den i handeln.


För mig känns det bra att ha en Acaijuice som är ekologisk och utan konstiga tillsatser, för vem vill dricka t.ex Zantangummi, vill jag ha gummi så kan jag ju tugga på en gummisnodd;)
Jag började dricka Acaijuicen helt förutsättningslöst, hade hört att den skulle vara bra för hår, hud och naglar, mer visste jag inte och eftersom jag då var näst intill flintskallig efter stress och huden såg grå ut och naglarna bara skivade sig och gick av så beslöt jag mig för att prova, jag hade hu redan provat med att kasta i mig B- vitaminer i mängder och det hade inte hjälpt.
Jag började dricka den i september 2010, jag kände ganska snabbt på drygt en vecka att huden kändes som mer elastisk men det trodde jag var inbillning.
När oktober kom så hämtade jag som vanligt trogen ut mina kortisonsalvor som jag har till mina händer, jag inhandlade plasthandskar i mängder som jag skulle ha för att skydda händerna då jag hängde tvätt, vek tvätt och strök tvätten, inhandlade flera hudkrämer för att ha i väskor, jackor, i bilen för att vara förberedd då hösten kom. Jag inväntade mina handexem som blossar upp direkt då första höstluften känns.
I slutet av oktober så fick jag av en slump syn på kortisonsalvorna i medicinskåpet stå där i sina obrutna kartonger och jag hajade till och tittade sedan ner på mina händer som var mjuka istället för torra, spruckna, blodiga, flagande, prickiga och tänkte ja ja det kommer.
Men det kom aldrig och jag började fundera varför och funderade om den dagliga lilla skvätt på en halv deciliter Acaijuice kunde ha med saken att göra? Jag beslöt mig för att sluta med Acaijuicen för att se vad som hände och det gick en liten tid så blossade mina händer upp, de flagnade, de kliade vansinnigt, de sprack, de blödde, de gjorde som vanligt väldigt ont  och jag kunde som vanligt riva bort förhådnader i handflatan, när detta nu hände så beslöt jag mig för att vänta med kortisonsalvorna och börja dricka Acaijuicen igen, mest för att bevisa för mig att den inte funkade. Efter ett par tre veckor började händerna så sakterliga läka ihop igen.
Sommaren kom och det vart den bästa för mina händer, en sommar tidigare hade jag det ganska bra sedan jag fick av en kompis någon tvål men den hjälpte inte fullt ut, men jag var lycklig för hur det var då, men min första sommar med Acaijuicen fick mina händer mjuka inuti också, alla förhårdnader försvann, jag som tidigare ofta peelade mina händer för att lite förhårdnader skulle gå bort behövde inte det längre. Jag var så bra under sommaren att jag glömde dricka juicen, en kväll då jag satt ute så flög min hand upp till skallen och jag började klia och kände en massa småsår och skorvar, i och för sig inget ovanligt då jag haft det hela mitt liv men jag reagerade på att det var längesedan jag hade behövt klia mig i skallen och plocka bort skorvar och jag hajade åter till och tänkte på Acaijuicen jag sedan några veckor glömt bort att dricka, det var åter dags att börja morgonen med en sup Acaijuice och sedan var det ett minne blott.
Jag har haft vid stressade situationer, och ni som följt mig dessa år vet säkert att det varit gott om den varan, fått någon form av psoriasis under foten, en liten fläck som flagade och kliade galet mycket, den fläcken har trots kraftig stress inte visat sig på ett och ett halvt år.

Jag har under åren tyckt synd om mina nära och kära och fram för allt barnen som varit tvingade att ha mina händer på sig för dom har känts som 10:ans sandpapper, ibland hade jag handskar på mig då jag t.ex duschade dom men det kändes inte angenämt för mig för det framkallade en känsla att jag inte skulle vilja ta i mina barn.
Jag har också lagt 10.000 tals kronor på händerna i form av tuppserium, andra fantastiska salvor, piller mm under alla år.
Jag fick en ny husläkare i höstas och då jag träffade honom första gången så insåg jag att han läst på min journal för han sa: Ja jag skriver väl ut kortisonsalvor också på en gång!
Jag svarade: Nej det behövs inte! Sedan visade jag mina händer och berättade om Acaijuicen, han tyckte ändå att jag skulle ha recept ifall att, men jag sa blankt nej, han muttrade lite och sa sedan: Ja drick din Acaijuice då! Ja, svarade jag leende.

Nu vart detta en lång historia och vad den gjort med min näst intill flintskalliga hjässa kan du säkert gissa så jag drar inte den storryn här och nu.
Men en lite sak till, inte liten för mig men en liten storry är att jag inte känt av mina leder denna höst/vinter, tidigare har dom värkt och fingrarna har känts som om dom ska växa ut som varulvshänder, du vet som du kan se på film hur en människa förvandlas och fingrarna växer ut till långa vidriga varulvsfingrar, så har mina fingrar känts och det är helt borta i hela kroppen.
Jag har inte heller haft en riktig förkylning sedan jag började dricka Acaijuicen, den du!
Efter att du har fått sett min upplevelse från igår så berättar jag lite fakta för dig om Acaijuicen.

Igår kväll kom min PT hem till mig, han har också upptäckt hur bra Acaijuicen är och nästlat sig in i företaget;)
Han hade varit till fabriken på studiebesök och kom med en flaska till mig och jag var den andra i världen som fick just denna nya flaska som tappats för Spinglomedlemmarna, den kommer att säljas till bra pris och vill du haka på och bli en av dom första medlemmarna så inviterar jag dig nu via denna länk http://www.spinglo.com/i/coolbettan
Kolla in så stilig flaska nytappad och fortfarande ljummen!

Och så fick jag flaska nummer två i hela världen, han som tappade Acaijuicen hade fått den första.
Jag vart så glad och jag undrar om jag inte ska ta och ge VD, har sett en skymt av honom faktiskt och han är rackarns snygg, en puss i påsk för den fina gåvan.

Han hade också med sig ren Acai till mig och hällde upp det i ett glas

Nu skulle jag provsmaka och det gör jag lite skeptisk

Men tusan, jag tyckte om det, jag gillar ju beskt, tvära och lite syrliga smaker.
Med sig hade han en dryck som mer liknar en juice i bokstavlig bemärkelse, en som komponerats ihop under dagen.

Nu behövde de ett utlåtande från en testpanel och helt plötsligt ingick jag och yngsta sonen i den.

Jag som är lite skeptisk mot nya saker smakade utan att tveka, jag menar jag ville ju impa på PT:n, kanske lite lättare att få till en dejt då;)
Den var god, kanske lite för söt för mig som inte gillar sött, jag gillar ju surt.
Sedan fick jag och sonen gissa vad det var mer i än Acai, jag tog en sak, sonen vann med två, morr.

Sedan vart jag utsedd att testa detta och det är hemligt som tusan, så hemligt att jag vart ombedd att ändra min tidigare text, men mina bloggvänner ni om några kommer strax få veta vad det är, var så säkra, kommer se till att ni är en av dom första så håll utkik. Det fanns ingen etikett, men jag testar ändå.

Så idag har jag sprayat och bli inte orolig om du får en dusch när du kommer och hälsar på, jag tar bara mitt jobb på allvar.
Så spännande produkt att jag nästan spricker

Nu var det dags för lite fakta om Acaijuicen:
Acai är en stenfrukt och en av superfrukterna och många kallar bär, det är det ”bäret” som innehåller mest antioxidanter och dessa stärker immunförsvaret  och motverkar dom fria radikalerna du får in i kroppen via föda, luft etc. och för att förklara det enkelt så kan vi säga att dom fria radikalerna, när dom oxiderar, liksom rostar dig inuti och antioxidanterna fungerar som rostskyddsbehandling.
Naturligt i Acaien har du förutom antioxidanterna omega 3, 6, 9 (visste du att all omega kommer från växtriket och inte från fisken, för att fisken får omega i sig via att äta alger mm.)
Alla B- vitaminer har den, A, E- vitamin och alla de sköns mineraler.
Acaien växer naturligt i Brasiliens regnskogar i Amazonas. I Brasilien har det använt Acaien i hundratals år, den finns på barer, i drycker, i glass mm.
Den är bra för hud, hår, naglar, stärker ditt immunförsvar, sänker ditt blodtryck om det är högt.
Denna Acaijuice är som jag tidigare nämnde den enda ekologiska, och kravmärkta Acaijuicen på marknaden utan konstiga tillsatser, tillverkad i Sverige, det är tillsatt svartvinbär för att få ner ph halten och en riojadruva för sötman så du inte behöver dricka de beska jag testade på igår.
I Estland har det om just denna Acaijuice berättats i tidningar, på nyhet, tv- program mm. sedan en Estlänsk kvinna börjat dricka Acaijuicen som hade en obotlig blodsjukdom, just ja, jag skrev obotlig men är nu frisk, i Estland har den blivit riktigt populär, jag har lite svårt att fatta att kvinnan blev frisk, men fantastiskt att hon vart det.
Ja, kort och gott, tur att Brasilianarna ville dela med sig av en bra produkt som dom använt sig av för sin hälsa i alla dessa år, smarta dom!
LCHF vänlig är den också för den som lever efter den novisen!
Lycklig är jag att efter 40 år blivit av med mina exem! 🙂

Lite festligt att min mobil ringer och 072- 251 78 15 lyser på displyen, en Linda upplyser mig att jag varit med i någon hälsundersökning på nätet, (stämmer) och att jag kryssat i att jag vill prova den nya Krilloljan med omega i (stämmer inte). Jag upplyser henne om min Acaijuice och att omegan kommer från växtriket och inte naturligt från fisken och berättar hur och att man behöver inte mangla fiskar för att få ut omegasyror. Så kan det gå då inte haspen är på;)

 

Vi hörs!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *