30 min blev hela em och kväll

Då stod jag inför de där svåra att bädda rent i sängen, det vart tvunget då bästa kompisen på natten legat och högljutt luktat och luktat där den döda vovven legat och hon smackade och smackade då hon kände doften och det vart en rörig natt för henne då saknaden vart stor.
För er som inte har hund vet säkert att en katt spinner då den njuter, en hund smackar med munnen istället.

20120208-005111.jpg
Att byta lakan, torka ur hundkorgar och bädda rent i dom samt städa sovrummet tar ca 30min men idag tog det hela eftermiddagen och kvällen.
Och att få in lakanen i tvättmaskinen tog ända till natten, galet.

20120208-005432.jpg
Den döda vovven heter Amri och hennes bästis Älva och det är inte bara hon sin luktar och saknar utan också Irma den äldsta i flocken.
Hon ligger helt plötsligt på den dynan Amri gärna låg på i hallen mellan första och andra sjukdomsvistelsen. När dotter C kom för att hämta sin hund så frågade hon varför Irma låg så där hela tiden, ja hon saknar nog sin kompis.

20120208-010959.jpg

När barnens farmor dog så ville grabbarna ha var sin (gräsliga enl mig) fåtöljer som varit farmor och farfars. När Irma kände lukten av farmors fåtölj så bänkade hon sig i den och luktade och luktade och hon använder den fortfarande sedan dess och sover i.
Hon brukar annars ha en liten pläd på sig men har sedan ett par dagar fått ett litet barntäcke som jag hade sedan det bodde ett par tvillingar här en tid för de andra har mysiga täcken att ligga på i sina korgar och jag ville levla upp hennes standard lite.

20120208-011027.jpg

Annars så försöker jag hitta någon som orkar ge mig tröst och man tager vad man haver.


Roligare än så här är det inte just nu i sorgens näste.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *