202:75 kr kvar på sparkontot

Det vart då så dags att gå till snyggtandläkaren.
Idag hade jag inte lust att dejta honom faktiskt. Jag tycker inte det är så schysst att han nästan varje gång ger mig en spruta! Gör man så på en dejt?

Tur att Mona hade kolla upp det där igår vad en tandläkarutrustning kostar för då vart det lättare att som betala idag.
Min tandläkare har TV-skärmar överallt, i taken, på väggar. Datorskärmar bredvid tandläkarstolen, en som hänger vid tandläkarstolen.

Det finns alltid färska blommor i väntrummet och framme vid disken. Och det vet väl alla som går in på en blomsteraffär att man känner sig rånad då man går ut där ifrån med en ynka bukett.

Sedan har han ju en laser som han körde i min tand med. Den ser ut som en lite mindre skurmaskin dom har på sjukhus så det är ingen liten pjäs det där heller.
Skulle jag sälja sådan där laser stor som en skurmaskin skulle nog jag ta rejält betalt för den, typ 2.030kr styck.
Så nu när jag läst inne hos Mona om vad en tandläkarutrustning kostar så kändes det inte så blodigt att betala 3.825kr. Tyckte nästan det var billigt!
Nu var det ju tur att jag hade kvar fickpengar från resan och lite kvar på mitt sparkonto och sedan så sparade jag ju 300 spänn på att klämma ut bölden själv idag.
Så när sköterskan skulle ta betalt så frågade jag: Men vill du inte ha 202:75 kr till? Jag menar ni har ju t.o.m laser här! Jag har 202:75 kr kvar på mitt sparkonto, ni kan få dom!
Men hon sa att det inte var nödvändigt så jag betalade

Väl hemma så kastade jag på mig pyjamasbyxor och myströja. Tänk om jag  hade en OnePiece att hoppa i! Undrar om 202:75 kr räcker till en sådan?

Nu har jag ont och ja det är synd om mig. Jag är också fundersam hur jag ska få ihop mer pengar på mitt sparkonto?
Jag har ju här inne sökt efter ett svartjobb men ingen trodde jag menade allvar men det gjorde jag i högsta grad.
Jag får hitta på något annat att få in lite kulor på. Kanske skulle visa brösten på Karlaplan eller så


Undrar hur mycket jag kan ta per titt?
Vad skulle du betala för att se mina pattar?

Just ja, jag fick soppatorsk på flakmoppen då jag skulle hem och reserven gick inte. Det var surt att dra den i regnet i uppförsbackarna.

 

Vi hörs!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *