Dagbok till Anna, Dag 2

(Anna sin dagbok efterföljande dag, så idag skriver jag om igår)

Kära dagboks-Anna!

Idag vaknade jag upp rejält förkyld. Jag hade till och med fått sådant där dagissnor, dvs. grönt och tjockt. Jag hostar mera nu, tror en del av hostan är förkylningen. Varje gång jag hostar smakar det B-vitamin i munnen. Det trots att jag inte tagit mina vitaminer som jag bör i två dagar. Kanske är det flimmerhåren som smakar B-vitamin? Vad vet jag som rökt sedan jag var 12år. Smakar dina flimmerhår B-vitamin? Det smakar trots allt väldigt illa med B-vitamin. Ja det finns ännu inga fördelar med att ha slutat röka, det är ju det jag säger. Nu får jag inte ens upp några svarta slemklumpar då jag hostar, jag får inte upp någonting, ingen lön för mödan så att säga. Jag intalar min att det var tur att jag inte åkte med på resan då jag ändå vart sjuk.

Efter att ha lämnat minifolket på dagis gled jag in på min favoritaffär, LIDL. Handlade grönsaker till mig. Mycket morötter då det var bra pris. Nu kommer väl mina framtänder börja växa till en kanins storlek. Är du min vän fortfarande fast än jag blir och se ut som en kanin? På LIDL hittade jag tröjor till minifolket. 49kr styck kostade dom så det var klart jag slog till. bild (50)   Den äldsta av minifolket vart väldigt glad åt sin då den var grön, favoritfärgen. Den andra av minifolket vart arg över att den inte fick en grön den också. Men den röda åkte sedan på ändå. Efter det så besökte jag RUSTA för att köpa lite kvällsgotta till flickorna. bild (47)

 

Där hittade jag en julklapp till en av minifolket. Tror inte minifolket säger: blä!! om denna.

bild (46)

 

Jag köpte även ett tvåpack med färdigsydda gardiner.

bild (49)

 

Värmeljus köpte jag ett storpack. Tänkte jag skulle ”bada i havet med dig”. Min plan var att tända upp alla ljusen i badrummet, då blir det olidligt varmt, sedan i med ett kilo salt i badkaret och fylla upp det med vatten, sedan tömmer jag bara minifolkets skor så vips har jag en sandstrand. En portion av Hjärtats gröna soppa häller jag i badet så har jag lite sjögräs och skit. Efter det hade jag dragit på mig bikinin och ”badat med dig”. Så hade det blivit om jag inte somnat i soffan.

bild (54)

 

Jag hittade även ett litet gossedjur som såg ut som ett Charlotta hade då hon var liten och älskade. Jag köpte ett till deras väntande bebis, Mini.

bild (52)

 

Charlotta var väldigt glad och det fick jag ett kvitto på:)

bild (2)

 

Efter det så åkte jag till Willys och köpte päronyoghurt utan bitar.
Hittade två par kalasbyxor till ena minifolket som jag nu har gömt så det är fina när de ska vara fina.

bild (48)

 

Hittade sedan ett par presenter till Hjärtat

bild (51)

 

Jag inser nu att jag försökt shoppa bort mitt regn inom mig. Men jag shoppade bara till andra inser jag nu. Kanske var därför det inte hjälpte.

Igår orkade jag skina lite sol över Norrtälje också.
Idag försökte jag inte torka upp regnet inom mig med lussebullar. Nä jag tog i från tårna till hårtopparna och gick på lokal med Angelica.
Anledningen till det var att jag fick en omtänksam fråga av Hjärtat hur det går med min cBL. Jag kunde ju bara säga: Åt helvetet har det gått!
Jag är ju nu i vecka 8+2 och det är ju = 8.2kg. Det går ju inte längre. Jag får bara på mig två tröjor, tights och en blus. Så jag tog ”en sista måltid”. Idag började allvaret igen. Jag lovar att mitt blodsocker åker som en bergodalbana. Jag svettas och mår illa då kroppen skriker efter snabba kolhydrater och fett. Nu ska jag avgiftas och ha abstinens igen…
Nu har jag inte cigaretterna att ta till då hungern skriker i mitt ansikte och suget spottar på mig. Nä helt naken måste jag besegra det här. Tur att du inte är hemma Anna! Jag hade inte varit gullig. Jag fräser som ett strykjärn som är inställd på avkalkning.

bild (45)

 

Sedan fick jag en idé om att göra av med en halv semesterkassa inkl. taxfree. Så jag drog till veterinären och köpte 30kg hundfoder. Som gubbarna tittade då jag svingade upp ena säcken på höften och tog den andra i näven och gick ut till bilen. Det hade de nog inte räknat med att en kvinna kunde göra.

bild (53)

 

Det kändes som ett litet stick i magen när jag såg den här bilden på FB, ungefär som någon kört en machete i magen, rakt genom levern så det vart en leverstuvning av det hela.
Men glädjande över ert väder för er skull!

bild

 

Sedan gjorde jag ju allt det vanliga också. Mat, tvätta kisskläder, torka, fostra, tillrättavisa, lagade mat mm.

Hoppas att Snygg-Linda och Claes har fått smörja in dig med solskyddsfaktor, annars lär du se ut som om du ligger på ett dukat bord på en kräftskiva.
Passade sockiplasten bra? Gillade du din fina balettgymnastikdräkt?

Puss och Kram
coolbettan

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *