11:56 gick slutsignalen

44-åringen fortsatte vad hon trodde var att överlista 3-åringen.
Hon serverade 3-åringen pannkaka och lockade likt en ”ful gubbe” med att få dricka festis till maten vilket annars inte förekommer i det hemmet.
44-åringen serverade även C-vitamin i brustablett (liten flisa)som 3- åringen tycker är fantastiskt kul och gott att dricka.

bild (28)

Nöjd och aningens besserwisser lutade sig 44-åringen tillbaka i köksstolen och tittade hur 3-åringen svalde betet med hull och hår. 3-åringen drack och drack och 44-åringens flin vart bredare och bredare.
Men 3-åringen slog en straffspark som träffade 44-åringen rakt i magen så det där besserwisserflinet åkte ner och förvandlades till ytterligare en dubbelhaka.
3-åringen säger plötsligt: Ja vill basa!! Basnödi Lisabeth!
44-åringen tänker att detta fixar hon ändå. Hon greppar glasburken, stoppar den i fickan. Tillsammans springer de till toaletten och 44-åringen hjälper 3-åringen på toaletten. Hon håvar raskt upp glasburken ur fickan och sticker under 3-åringens urinrör. Men 44-åringen gör ett misstag att komma åt 3-åringens skinkor med glasburken och 3-åringen ryggar tillbaka och undrar vad 4-åringen håller på med för fulspel. Det var inte mycket 44-åringen lyckades få i den burken.

bild (29)
44-åringen vet att hon snart åker ut från toaletten då 3-åringen vägrar bajsa med någon inne på toaletten.
3-åringen skriker: Gå Lisabeth! Ja ska basa! Gå! Gå!
44-åringen börjar snacka om doktorn och ”hota” vilket är ett riktigt ”fulspel” och slag med klubban i huvudet. 44-åringen får en varning sedan hon ”hotat” med att då sätter doktorn en mugg under puppan. Att då kan inte doktorn hjälpa 3-åringen som har ont i puppan. Då kan inte 3-åringen få medicin.
3-åringen säger: Ha inte ont i puppa längle! Vill inte kissa i bulken, bala i toaletten!
I 44-åringens huvud pågår en vild aktivitet. Hjärncellen är så slut att den snart brakar in i väggen. Till slut släpper Hjärncellen ifrån sig en idé! 44-åringen utbrister: Men du kan väl kissa i en potta!
3-åringen lyser upp och säger: JA!!!
44-åringen: Vänta här så hämtar jag en potta. Snabbt springer hon ner till förrådet och letar, fuck, hittar inte pottan i stressen. Hjärncellen klämmer fram en nödidé. 44-åringen rusar upp för trappan och tar den med nytt personligt rekord. In i 3-åringens rum, tar dockans potta i farten och rusar in på toaletten till den väntande 3-åringen som står med tightsen och trosorna nere vid anklarna och lydigt, för en gångs skull, väntar.
44-åringen utbrister teaterglatt: Kolla! Vi kissar i den här pottan, jag hittade inte den andra!
3-åringen: Du föst! Du kissa föst! Inte ja de e ju dockans potta!

bild (26)
44-åringen börjar svettas i pannan ymnigt och känner hur vinsten håller på att rinna ut i ”toaletten”.
Hjärncellen gör en sista ansträngning och nuddar ”väggen” med näsan. 44-åringen säger till 3-åringen: Vi letar efter pottan tillsammans där nere. Ja! ropar 3-åringen. 44-åringen drar upp byxorna på 3-åringen som både är kiss och bajsnödig. Livrädd att lämna henne ensam så att allt kiss går förlorat i toaletten, då är ju allt ”förarbete” förgäves.
Nere i källaren finner de pottan och rusar upp. 44- åringen vaskar snabbt ur pottan och torkar ur den. Drar ner brallorna på den nödiga 3-åringen och säger: Nu kan du kissa på pottan!
3-åringen säger: NEJ!
44-åringen: Jo men kissa på pottan nu! Det är så roligt!
3-åringe: Du får kissa först!
44-åringen lägger helt bort det att inte låta 3- åringen bestämma. Hon drar ner sina byxor och tänker: Ja ja, jag har kissat förr på en potta när Charlotta skulle lära sig och inte fattade och för att visa att så här ska hon göra. När 44- åringen drar ner brallor och trosor och hukar sig så Atrosen i knäna knastrar som om elefanter klev på 2 paket Leksandsknäcke. är sedan på väg att sätta sig på pottan och kissa säger 3-åringe skrattandes: Nä inte du! Du äl fö stol! Nä du bli liten kan du kissa pottan! Du kissa på toaletten, ja sittel på pottan!
44-åringen jular och utbrister: Vi ser vem som kan kissa först!
3-åringe: JA!
44-åringen släpper på knipmuskeln och låter innehållet i urinblåsan flöda ut.
44-åringen frågar 3-åringen: Kommer det kiss?
3-åringen: Nä, ja ska inte kissa!
44-åringen: VA!!! Ska du inte kissa nu?
3-åringen: Nä! Vill inte!
44-åringen: Men prova så får vi höra hur det låter då du kissar i pottan!
3-åringen: NÄ!
44-åringen desperat: Men jag kan sätta på kranen så kommer det nog kiss! Vill du det?
3-åringen: Nä!
44-åringen ser segern flyga för bi och kastar sitt huvud i händerna. Hon känner att toasitsen gjort märken i hängröven. Hon vaggar fram och tillbaka på toaletten i ett försök att komma på något som får denna envisa 3-åring att kissa.
Helt plötsligt händer något oväntat och det kommer som en skänk från ovan! 44-åringen hör något strila i pottan, hon tittar upp och ser en flinande 3-åring.
11:56 igår var denna strid över och 44-åringen gick segrande ur denna strid.

bild (27)

Alla var de lyckliga när de åkte till doktorn!
Men säg den lyckan som varar. (här får du nu en liten vink om min tes, var inte för lycklig för då händer något).

3-åringen och 44-åringen vandrade in på sjukhusapoteket. 44-åringen höll 3-åringen i handen (med våld). De tog en nummerlapp, eller 3-åringen tog några stycken.
44-åringen fick agera bläckfisk då 3-åringen skulle röra allt. De lekte en peklek att 3-åringen skulle peka och 44-åringen skulle tala om vad det var. Det gick bra i fem minuter.
Numren på tavlan segade sig fram och 44- åringen vart varm och svettig av allt springande och lyftande. Alla på Apoteket visste snabbt vilka vi var. De nya kunderna som kom in vart snabbt varse om att vi befann oss där inne.
Sedan vart det då äntligen nr: 128. Med en suck gick 44-åringen fram och höll 3-åringen i ett stadigt grepp i famnen. 3-åringen protesterade över detta ljudligt. Då fejlar 44-åringen ordentligt. Kuvertet där 44-åringen skrivit upp 3-åringens personnummer på morgonen då hon ringt handläggaren låg kvar hemma på kontoret. Apotekspersonalen kunde INTE hjälpa mig med de sex första siffrorna och 3-åringens namn.
44- åringen fick vackert backa tillbaka med en suck och tunga steg. Ringa och få personnumret åter. Vackert ta en ny lapp. Börja berätta vad allt var, kondomer, vitaminer, munskölj, halstabletter, bantningssoppa, alvedon, tandkräm, plåster, johannesört mm. tills 3-åringen ledsnade på det. 44-åringens telefon ringde då det behövdes två sängplatser till natten för ett par små barn. 44-åringen försökte ta in informationen och tappade fokus på 3-åringen. 3-åringen drog bakom en hylla och 44-åringen fick be att få ringa upp med orden: Jag måste ringa dig senare, hon håller på att riva apoteket. Sedan var det bara ett klick mottagaren fick höra i luren och sedan att sätta på sig sprinterskorna och rusa efter. Sedan fatta tag i 3-åringen med ena armen och börja plocka apoteksvaror med den andra handen.
Tillslut vart det nr: 136. Svetten rann om 44-åringen. Hon satte 3-åringen på den lilla väskhyllan framme vid disken. 3- åringen hade väldigt långa armar och tryckte på betlningsterminalen eller vad det nu heter. Tog informationsblad av alla de slag. Som 44-åringen sagt tidigare så skulle hon bli stressad och utbränd att jobba på apotek där det går i snigelfart. Hon blir ju bara stressad att se personalen jobba i slowmotion.
Sedan fick de tillslut all medicin, betalade och 3-åringen var glad över sin medicin, ett tag…
44-åringen jagade 3-åringen på parkeringen fram till bilen och fick leta upp henne igen sedan 44-åringen släppt blicken ifrån henne då hon satte in påsen från apoteket i bilen.
De åkte och fikade hos Angelica. Angelica och Jens har Flexnet (tror det heter så). 3-åringen satt förstenad och tittade på tecknat. Faktiskt så pass länge att bakhåret på 44-åringen hann torka från allt svett.

Väl hemma var det dags att få medicin. 44-åringen hade bett om en spruta då hon hade en liten aning om att detta behövdes tas med våld. 44-åringen drog upp 5ml i sprutan och erbjöd 3-åringen själv spruta i det i munnen. Det var ett grovt misstag visade det sig. Helt plötsligt ser 44-åringen hur medicinen kommer med en stråle ur sprutan som inte är riktad mot 3-åringen utan mot 44-åringen. 44-åringen blir nedsprutad med antibiotika med banansmak. Du kommer väl ihåg vad 44-åringen tycker om banan? Det far ut medicin över köket, köksbord, köksluckor. 44-åringen går runt och luktar flytande skumbanan och hulkar av lukten. 44-åringen avskyr lukten av banan.

bild (32)

44- åringen lyckas sedan få i 3-åringen en sked med medicin, men bara en.
Nu på morgonen har 44-åringen tillslut fått försöka tvinga i 3-åringen medicin med våld. Hon har fått allt utspottat på sig, 3-åringen, köksbord, golv, barnstol mm.
3-åringens hår var fullt, såg ut som en sockerinpackning, det droppade antibiotika ifrån luggen. Det vart först dusch för 3-åringen. Nu strax är det 44-åringens tur att åter igen duscha av sig ”skummbananerna”. I 44-åringens mun smakar det skumbanan hela tiden sedan ett par timmar tillbaka.
Strax kommer 44-åringen att ringa till barmedicin, antingen beställa mer flytande men också för att höra efter om det finns i tablettform.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *